Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Finishing Touch

Finishing touch is  Point-of-Sale software voor een computerkassa met een touchscreen. De software is voor diverse branches geschikt, waaronder zorg, bedrijfskantines, ziekenhuizen en leisure.

Door het uitgebreide assortiment van kassa- en registratiesystemen brengt u de flexibiliteit in uw horeca terug. U vergroot uw gastvrijheid én uw efficiency met touchscreen en mobiele kassa’s van Straight Systems. Alle systemen zijn gemakkelijk bedienbaar met touchscreens en de software kunnen we koppelen aan uw personele, administratieve en financiële systemen, waardoor u kosten bespaart en minder fouten maakt. Ook eventuele persoonlijke passen kunt u koppelen aan het systeem, waardoor het betaalgemak groter wordt en u ook gemakkelijk prijsdifferentiaties doorvoert.

Een systeem met persoonlijke passen die u koppelt aan betalingen en waarmee u gemakkelijk prijsdifferentiaties doorvoert, noemen we het kaartmanagement van Straight. Hét Zorgarrangement van Straight gaat echter een stapje verder en geeft u een duidelijk en betrouwbaar inzicht in de individuele wensen per cliënt. U realiseert een enorme besparing, omdat u beter inzicht krijgt in de bestedingen per persoon. Eventueel kunt u ook bestedingslimieten instellen. Ook vermindert de administratieve druk, omdat u periodieke afspraken zoals: wasbeurten, telefoonaansluitingen en een uurtje voorlezen, kunt vastleggen in het systeem. Aan het eind van een periode krijgt uw cliënt een gespecificeerde factuur, zodat u verzekerd bent dat aanvullende diensten daadwerkelijk belast worden. Ook waardering in de vorm van gratis maaltijden voor vrijwilligers zijn zo gemakkelijker te realiseren. 

Budgetindicatie (excl. BTW): € 3.175 (over 5 jaar)

Aanschaf van de software is tussen de 1500 - 3000 euro excl. BTW. Het onderhoudsbedrag van de software is tussen de 5 - 10%. Op basis van deze informatie is de budgetindicatie als volgt berekend: minimum 1.500 euro * (5% van 1.500 euro * 5 jaar) + 1.300 euro (hardware) = 3.175 euro (excl. BTW).

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews Finishing Touch

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over Finishing Touch

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821