Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Countr

Een kassa app die draait op Andriod en iOS, inclusief hardware die hiermee ondernemers een goedkope en mooi kassasysteem biedt dat vooral eenvoudig in het gebruik is. 

Countr richt zich op de (startende) ondernemer. Via de App store en Google Play kan hij/zij de gratis app voor tablets downloaden. Met hun back-office programma kan je snel en simpel je artikelen in het kassasystemen aanmaken. Mocht je met boekhoudings- en administratieprogramma werken dan zijn deze eenvoudig te koppelen aan CashOrCard POS kassasysteem.

Heeft de ondernemer een webshop en verkoopt hij af en toe 'offline'? bijvoorbeeld via fysieke winkel, pop-up shop of markt? Met een eenvoudige klik kan hij al zijn artikelen vanaf zijn ecommerce platform importeren in het Countr kassasysteem.
Hierdoor wordt tijd, geld en energie bespaart aan administratie, boekhouding en analyses (ondernemers ontvangen hun eigen persoonlijke dashboard waar de bedrijfsvoering beheert kan worden).

Countr app is gratis
Alleen een tablet is nodig en na het downloaden & importeren (van artikelen) is het kassasysteem gereed voor de verkoop. Bonnetjes kunnen verstuurd worden via sms of email ipv een printer.

Daarnaast levert Countr tegen scherpe prijzen de volgende hardware:

  • draadloze printer en mini router €267 - STAR Micronics
  • kassalade €41
  • standaard voor tablet €147- X Frame Dura Tilt Flip
  • Bluetooth Barcode scanner €211 - Socket Mobile
  • mobiele pinapparaat €99 geen abonnementsfee €0,09 per transactie - Adyen Shuttle

Voor €49 per maand bieden wij ook volledige klantenservice en gebrande (eigen logo) kassabonnen.

Budgetindicatie (excl. BTW): € 1.045 (over 5 jaar)

De kassa app kan men gratis downloaden, zolang men deze voor 1 kassa in 1 winkel gebruikt en men kan de bonnen en e-mails niet voorzien van het eigen merk. Als men de kassa app voor onbeperkt aantal kassa's en winkels wil gebruiken en bonnen en e-mails van eigen merk wil voorzien en toegang en beheer wil van klantengegevens e.d., dan moet men betaald abonnement van € 49,- nemen. Om de app te gebruiken moet men daarnaast hardware aanschaffen (printer, mini router, kassalade, standaard, barcode scanner en tablet). Deze hardware is in totaal een bedrag van € 1.045,-, waarbij voor aanschaf van een tablet uitgegaan is van een iPad Air met 16GB geheugen.

Als men Countr voor meerdere kassa's en/of winkels wil gebruiken, dan betaalt men bovenop de kosten voor de hardware een bedrag van € 49,- per maand extra en dan komt men uit op 60 x € 49,- + € 1.045,- = € 3.985,- over een periode van 5 jaar.

POS1POS2POS3small retail kitPop-up store kit

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews Countr

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over Countr

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821