Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

CCV Salespoint

CCV SalesPoint is een alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. Naast een moderne kassa in de vorm van een app bestaat CCV SalesPoint uit diverse slimme tools, geïntegreerd in één online omgeving. Tools die u veel administratief werk uit handen nemen.

CCV Salespoint wordt in drie verschillende pakketten aangeboden:

 • CCV Salespoint Flex: exclusief serviceabonnement en hardware - € 39,00 per maand;
 • CCV Salespoint Plus: inclusief serviceabonnement en hardware - € 79,00 per maand;
 • CCV Salespoint All-In-One: inclusief serviceabonnement, hardware en gekoppelde betaalautomaat - € 99,00 per maand.

Winkelverkopen - Modern kassasysteem via een handige app

Bent u van plan om een winkel te openen of heeft u al een winkel? Dan maakt u met een CCV SalesPoint pakket een goede keuze. Vanaf 39 euro per maand kiest u de spullen die u nodig heeft. En wilt u het uzelf nog makkelijker maken? Voor 99 euro per maand heeft u met het All-in-One pakket alles in één keer geregeld, zónder hoge investeringskosten en mét alle zaken zoals de kassa app, een iPad met standaard, een printer, een kwalitatieve betaalautomaat, de transactieverwerking (50 transacties gratis per maand) en gratis service door onze monteurs op locatie als dat nodig is.

De app is uw kassasysteem waar u de bedragen invoert die uw klanten moeten afrekenen. Dit werkt zeer eenvoudig:

 1. U selecteert enkele artikelen of voert de bedragen in.
 2. U kiest voor pinnen en het bedrag verschijnt direct op de betaalautomaat aan de zijde van uw klant.
 3. U print de bon voor uw klant of u stuurt deze direct naar zijn mailadres. De eerste stap kunt u nog makkelijker maken door vooraf uw hoofdproducten en de prijzen in te voeren en/of gebruik te maken van een barcode scanner. Het voordeel hiervan is dat u handige overzichten krijgt met de verkopen per artikel.

Betalingen

Met de CCV SalesPoint app kunt u zowel uw contante betalingen als uw pinbetalingen registreren. Alles wordt keurig bijgehouden. Ook het geven van korting of het innemen van retouren is geen probleem. Alle handelingen zijn eenvoudig te leren en moeiteloos uit te voeren.

De betaalautomaat is sowieso altijd geschikt voor contactloos betalen. Met de keuze voor een CCV betaalautomaat hoeft u niet meer naar uw bank voor de afhandeling van de Pin betalingen. CCV zorgt ervoor dat u direct betalingen kunt ontvangen en stort deze op uw zakelijke rekening. De prijs per betaling met een debetkaart (bankpas) is 5,5 cent. En wilt u ook creditcards accepteren, dan regelen we dat voor u.

Assortiment - Eenvoudig toevoegen of wijzigen van producten

De producten die u in uw winkel verkoopt, kunt u eenvoudig invoeren in de MyCCV omgeving. Dat kan handmatig of door met één klik uw complete productlijst (in Excel) te uploaden. De producten die u invoert, kunt u groeperen in categorieën waardoor u ze makkelijk kunt vinden in uw kassa. U bent vrij in de categorieën die u aanmaakt. Dat kan van zeer eenvoudig (bijvoorbeeld hoog en laag BTW) tot meer geavanceerd waarbij u ook de barcodelezer gebruikt of specifieke kenmerken van een product toevoegt zoals bijvoorbeeld de maat of de kleur van een T-shirt.

Online verkopen

Met CCV SalesPoint heeft u niet alleen een kassa app voor in uw winkel. U krijgt ook gratis de beschikking over de webshop software van CCV. Hiermee maakt u gemakkelijk uw eigen website of webshop. U kunt uw producten dan ook direct online verkopen. Doordat CCV SalesPoint gekoppeld is met de webshop en website software van CCV heeft u in een handomdraai uw producten ook online staan. Zowel uw producten in de winkel als uw webshop beheert u vanuit één user account. Dat is wel zo gemakkelijk. En daar blijft het niet bij, want u kunt ook de klant- en financiële administratie van zowel uw winkel als webshop beheren vanaf één plek.

Managen van medewerkers en gebruiksrechten

Als eigenaar van een winkel kunt u medewerkers toevoegen die het kassasysteem gebruiken. U stelt voor hen een 4 cijferige toegangscode in. Daarmee worden de verkopen per medewerker geregistreerd. Met deze code kunnen medewerkers tegelijkertijd verschillende klanten helpen. Het toevoegen van nieuwe medewerkers gaat eenvoudig via de MyCCV omgeving.

Registreren van klantgegevens

Met CCV SalesPoint kunt u ook klantgegevens registreren. Door een verkoop aan een geregistreerde klant te koppelen heeft u een overzicht van de aankopen per klant. Hiermee krijgt u inzicht in specifieke behoeften. Deze informatie kunt u gebruiken om uw klanten nieuwsberichten te sturen of specifieke aanbiedingen te doen.

Als u het emailadres van uw klant invoert bij de verkoop, kunt u de kassabon ook e-mailen. Vooral voor garantiedoeleinden is dat erg makkelijk voor uw klant. Daarnaast kunt u, als u toestemming heeft van uw klant, dit e-mailadres gebruiken voor marketing doeleinden.

Rapportages

Een groot voordeel van CCV SalesPoint is dat u uw verkoop-, transactie,- en klantdata vastlegt en altijd ter beschikking heeft. Met CCV SalesPoint kunt u diverse rapportages genereren. Veel van deze overzichten kunt u ook exporteren naar bijvoorbeeld Excel.

De rapportages die u ter beschikking heeft zijn:

 •  Omzetrapportages per uur, dag, week, maand, kwartaal, jaar.
 •  Productrapportages per productgroep met aantal verkochte producten en omzet
 •  Overzicht van BTW bedragen per BTW categorie
 •  Transactieoverzichten met alle ontvangen betalingen, de datum, status, betaalmiddel
 •  Dagrapportages voor uw boekhouding\

Beveiligde dataopslag

Alle gegevens die u registreert in CCV SalesPoint worden direct verzonden naar de MyCCV omgeving. Hiermee is uw data altijd opgeslagen voor het geval er diefstal of een brand bij uw bedrijf plaatsvindt. Voor het versturen van data maakt CCV SalesPoint gebruik van uw Wifi netwerk. Mocht deze Wifi uitvallen dan kunt u de kassa-app gewoon blijven gebruiken. De verkopen worden dan opgeslagen in het lokale geheugen van uw iPad. Zodra de Wifi weer beschikbaar is worden de gegevens alsnog verzonden. Wat u zonder Wifi tijdelijk niet kunt, is het opzoeken van een aankoop in het verleden.

De data die wordt vastgelegd ten behoeve van uw financiële administratie is in lijn met de eisen van de belastingdienst.

Budgetindicatie (excl. BTW): € 4.740,00 over 5 jaar

De budgetindicatie over 5 jaar is berekend aan de hand van het PLUS pakket, omdat hier serviceabonnement en hardware in zijn inbegrepen, en daardoor is de vergelijking met andere systemen op Checkout beter te maken:

 • maandabonnement CCV Salespoint PLUS (zowel gebruik van kassa app als MyCCV backend): € 79,00 x 60 maanden = € 4.740,00
 • service en onderhoud: inbegrepen in maandabonnement
 • hardware (ipad, standaard, bonprinter, geldlade): inbegrepen in maandabonnement

 

Kenmerken afrekensystemen

Betaalautomaten waarmee koppelingen mogelijk zijn
 • Verifone VX 570
 • Verifone VX 570 + Verifone VX 810
 • Verifone VX 520
 • Verifone VX 520 + Verifone VX 820
 • Verifone VX 680
 • Verifone VX 825
 • Verifone VX 690
Toegangsbeveiliging per medewerker
Ja
Autorisatie medewerker via
 • Toegangscode / gebruikerscode
Medewerkerswissel
Ja
Registratie van medewerkers
Ja
Gebruikersniveau’s met verschillende toegangsrechten
Nee
Dagjournaal
 • Elektronisch (export naar PDF, Excel)
 • Uitprinten via de kassa
Logging van
 • Aan- en afmeldingen van medewerkers
 • Medewerker die afrekent
 • Registratie cadeaubonnen, tegoedbonnen op nummer
Continuïteit bij storingen
 • Mogelijkheid om door te werken op de kassa bij (netwerk)storing
 • Synchronisatie mutaties na herstel storing
Backup van gegevens via
WiFi
Keurmerkcertificaat Betrouwbare Afrekensystemen
Nee
Helpfuncties
 • Gebruikshandleiding in Nederlands
 • Contextgevoelige helpteksten
Helpdesk
Ja
Configuratie afrekensysteem
Ja
Trainingsmodus
Ja
Training van personeel
Ja

Kenmerken computerkassa's

CCV Salespoint All-in-Onetotaal overzichtverkoopTransactieoverzicht

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews CCV Salespoint

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over CCV Salespoint

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821