Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

CCV Mobile GPRS - Huur

Met het Alles-in-1 Mobile huurpakket bent u niet gebonden aan één locatie. Doordat u de pinautomaat huurt, heeft u bovendien meer zicht en grip op uw maandelijkse kosten. Met dit alles-in-één pakket beschikt u meteen over alle ingrediënten om direct aan de slag te gaan. Ook uw transactieverwerking, simkaart abonnement en servicecontract zijn inbegrepen. De mobiele betaalautomaat is uitermate geschikt voor o.a. horeca, taxi, ambulante handel en service aan huis.

Deze VX 680 GPRS kunt u overal en altijd gebruiken en is klaar voor de toekomst. De mobiele betaalautomaat ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

 • Voldoet aan alle recente veiligheidseisen
 • Biedt leesgemak in alle ruimtes door aangepast kleurstelling van het display
 • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met icons
 • Biedt bedrijfszekerheid bij uitvallen internetverbinding (tevens back-up voor vaste terminals)

Huurbedrag

De vaste kosten zijn € 46,- en worden voorafgaand aan iedere maand gefactureerd. De variabele kosten worden aan het einde van de maand bepaald, aan de hand van de hoeveelheid debetkaarttransacties. U betaalt minimaal € 1,80 tot aan 50 debetkaarttransacties.

Het huurcontract van het Alles-in-1 Mobile huurpakket is 2 jaar geldig.

Budgetindicatie (excl. BTW): € 3.198,00 (over 5 jaar)

De budgetindicatie over een periode van 5 jaar is als volgt berekend:

 • huurkosten VX 680 GPRS mobiele pinautomaat: € 46,00 per maand x 60 maanden = € 2.760,00;
 • all-in-one servicecontract, plug & play levering en simkaart abonnement zijn inbegrepen in huurcontract;
 • de contractduur is minimaal 2 jaar;
 • transactiekosten: uitgaande van 150 pintransacties per maand bedragen deze € 1,80 per maand (inclusief 50 pintransacties) + 100 x € 0,055 = € 5,50 = € 7,30 per maand x 60 maanden = € 438,00

De totale kosten over 5 jaar bedragen: € 3.198,00

Voordat een betaalautomaat toegelaten kan worden in het betalingsverkeer, dient vastgesteld te worden dat deze voldoet aan alle regels die acceptatie van één of meerdere betaalmerken op de betaalautomaat met zich meebrengt. Een van de regels is bijvoorbeeld dat de betaalautomaat EMV- en PCI-gecertificeerd moet zijn. Voor de veiligheid van de automaat gold in Nederland tot 2018 aanvullende regelgeving. Deze Regelgeving Certificering Betaalautomaten hield in dat de automaat ook door de Betaalvereniging goedgekeurd moest worden, alvorens deze in Nederland aangesloten mag worden op de betaalinfrastructuur van de leden van de Betaalvereniging (banken en betaalinstellingen). Vanaf 2018 worden nieuwe betaalautomaten uitsluitend geregistreerd door de Betaalvereniging.

Automaattypen die bij de Betaalvereniging zijn geregistreerd, voldoen gegarandeerd aan de regels en eisen van PCI en kunnen veilig worden aangesloten. De Betaalvereniging toetst nog wel of een geregistreerd type betaalautomaat ook een beschermkap tegen nieuwsgierige blikken rond het toetsenbord heeft. Bovendien controleert de Betaalvereniging of een automaattype aan de specificaties voor de netwerkaansluiting op de Nederlandse pinketen voldoet en hoe die infrastructuur daarvan in elkaar zit. Het register van de Betaalvereniging blijft daarmee aanbieders en afnemers van betaalautomaten in Nederland zekerheid en vertrouwen bieden over de aangesloten apparatuur. Met het registratieproces bevordert de Betaalvereniging de transparantie voor haar leden en marktpartijen op het gebied van betaalautomaten. Overigens kan elke leverancier zijn betaalautomaten ter registratie bij de Betaalvereniging aanbieden.

Kenmerken betaalsystemen

Stand-alone
Ja
Contactloos betalen
Ja
Betaalproducten
 • Maestro
 • Mastercard
 • V PAY
 • Visa (Discover)
 • Amex
 • Diners Club
 • JCB
e-Vouchers en e-Couponing
Ja
Klantkaarten - loyaliteitssystemen
Ja
Retourpinnen
Ja
Bewijs van goedkeuring Betaalvereniging ontvangen?
Ja
Vervaldatum van de goedkeuring
30-05-2025
PCI+ gecertificeerd?
Ja - PCI+ 3.0

Kenmerken betaalautomaten

Vast of mobiel
Op meerdere plekken
Type betaalautomaat – mobiel
 • Verifone VX 680
Stroomvoorziening
Uitsluitend via accu/batterijen
Telecommunicatie
 • GPRS
Acceptatie creditcardbetalingen
Ja
Gebruik betaalautomaat in buitenland toegestaan
Ja
Servicecontract onderdeel van pakket
Ja
Korte omschrijving van servicecontract
Met het All-in Servicecontract bent u verzekerd van optimale ondersteuning bij storingen, gebruikersvragen en bestellingen. Inclusief softwarelicentie t.w.v. € 30,- per jaar. U wordt snel en gratis geholpen door professionele helpdeskmedewerkers en u heeft gratis beschikking over een landelijk netwerk van gekwalificeerde monteurs. Met een CCV servicecontract betaalt u geen voorrijkosten, parkeergelden en uurloon en bent u altijd voorzien van de nieuwste software; door software updates en onderhoud op afstand.
Bereikbaarheid helpdesk
Service Center (24/7 bereikbaar): 088 228 9849
Telecom data abonnement inbegrepen in pakket
Ja
Type telecom verbinding
GPRS
Aanbieder telecomverbinding
Vodafone
Installatie
Plug and Play (zelfinstallatie)
Contractduur
2 jaar
Opzegtermijn
3 maanden na eerste 2 jaar

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews CCV Mobile GPRS - Huur

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over CCV Mobile GPRS - Huur

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821