Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Casio SE-S100

Casio SE-S100: Gebruikersvriendelijke kassa in moderne kleuren met alle basisfuncties voor de detailhandel.

Het LCD scherm met achtergrondverlichting en 2 regels is zelfs goed leesbaar in donkere winkelinterieurs.
Het klantscherm aan de achterkant verkleint fouten aan de kassa en vergroot het consumentenvertrouwen door klanten in staat te stellen de verkooptransacties te bevestigen.
Het gebruik van een SD-kaart voor het opslaan/laden van de instellingen van het afrekensysteem of het opslaan van verkoopgegevens op een pc, ondersteunt een betrouwbare en efficiënte werking van de registratie. De geluidloze thermische printer heeft een hoge resolutie van 384 pixels per regel. Snel en eenvoudig papierrollen verwisselen door het "drop-in"-papierladesysteem.
Gebruiksvriendelijk toetsenbord met groter gebruiksgemak door ergonomisch ontwerp.
Handige toetsenVeelgebruikte functies inschakelen met één druk op de knop
Deze functie wordt gebruikt om afdrukpapier te besparen (geen bonuitgave en beknopt rapporten afdrukken). In de papierbesparingsstand kunnen bonnen na een transactie op verzoek worden afgedrukt.
Het systeem is ontworpen voor wereldwijd gebruik en ondersteunt afdrukken in Engels, Spaans, Frans, Arabisch en Vietnamees. (De ondersteunde taal verschilt afhankelijk van uw gebied.)
Basisinstellingen als taal, datum, tijd en belastingtarief starten automatisch wanneer u het apparaat voor de eerste keer gebruikt. Het hoofdscherm en de printer hebben stapsgewijze installatie-instructies.
Tekens kunnen eenvoudig ingevoerd worden met het toetsenblok van 10 toetsen om de afdelingsnaam en PLU-naam in te stellen. In het hoofdscherm kunt u onmiddellijk de ingevoerde tekens bevestigen. Met de functie Elektronisch kasboek kunt u de gegevens van verkooptransacties opslaan in het geïntegreerde geheugen.

 

 

Budgetindicatie (excl. BTW): € 169

Casio se-1001Casio SE-1002

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews Casio SE-S100

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over Casio SE-S100

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821