Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Cashr Online Kassa

Cashr is een gebruiksvriendelijke en professionele kassa voor zowel detailhandel (winkels) als horeca (restaurants en cafes), die als gratis app te installeren is op iOS en Android smartphones en tablets.

Cashr combineert functies van traditionele afrekensystemen met de mogelijkheden van moderne touchscreen apparaten en cloud computing. Cashr is voordelig uit te breiden en de functionaliteit kan worden vergroot door te koppelen met de Cashr backoffice. Cashr kassa / mPOS is beschikbaar als app voor Apple iOS en Android devices.

Budgetindicatie (excl. BTW): € 3.540 (over 5 jaar)

De abonnementskosten van Cashr bedragen vanaf € 0,00 - € 69,00 per maand (excl. BTW). De hoogte van de abonnementskosten worden bepaald door het aantal kassabonnen dat men per maand uitgeeft.

Bij onbeperkt aantal kassabonnen betaalt men een abonnement van € 69,00 per maand. Er hoeft geen servicecontract tegen betaling te worden afgesloten voor updates en support en er zijn ook geen installatie of setup kosten. Op basis van deze informatie heeft Checkout.nl een budgetindicatie berekend op basis van een onbeperkt aantal kassabonnen (aangezien dat met andere bedrijfsmodellen achter kassasystemen ook geboden wordt). 

Er worden geen kosten voor hardware gerekend, omdat men doorgaans zelf reeds een smartphone en/of tablet in bezit heeft die gebruikt kan worden met Cashr. Uiteraard moet men nog wel een bonprinter en kassalade aanschaffen. Indien men in een vestiging meerdere kassa's wil aansluiten op een bepaald backoffice abonnement, dan is dat mogelijk. Dit kost dan € 10,00 per maand per aangesloten kassa extra. 

Deze kassa is een zogenaamde Keurmerk-kassa, wat betekent dat de ondernemer die deze kassa koopt, zeker weet dat alle gegevens goed worden geregistreerd, bewaard en gerapporteerd en dat hij daarmee kiest voor het naleven van de geldende fiscale regels. De Belastingdienst en andere partijen in de keten weten dankzij dit keurmerk dat de gegevens betrouwbaar zijn en er geen zogenaamde afroomfunctie op deze kassa zit, waarmee onderdelen van de omzet te verbergen zijn. Een keurmerk-kassa biedt zekerheden aan de ondernemer zelf, personeel en alle partijen waar hij mee (samen)werkt (waaronder de bank, belastingdienst, fiscaal en administratief intermediairs, vergunningverleners, gemeenten) op het gebied van een goede administratie, betrouwbare gegevens, overzicht en inzicht.

Bewaarplicht
Digitale detailgegevens uit een kassa moeten 7 jaar bewaard blijven, zodat de Belastingdienst een efficiënte controle kan uitvoeren. Dit noemt men de bewaarplicht. Dit kassasysteem voldoet aan deze bewaarplicht. Deze informatie is bij keurmerkkassa's volgens opgave van Stichting Betrouwbare Afrekensystemen en bij overige kassa's volgens opgave van de leverancier zelf. 

Kenmerken afrekensystemen

Koppeling met betaalautomaten
Betaalautomaten waarmee koppelingen mogelijk zijn
 • Worldline Yomani
Koppeling met overige randapparatuur
 • Barcodescanner
 • Touchscreen
 • Bonprinter
 • Geldlade
 • Klantendisplay
 • Barcode-/etikettenprinter
 • Tablet
Toegangsbeveiliging per medewerker
Nee
Autorisatie medewerker via
 • Toegangscode / gebruikerscode
Registratie van medewerkers
Ja
Gebruikersniveau’s met verschillende toegangsrechten
Nee
Dagjournaal
 • Elektronisch (export naar PDF, Excel)
 • Uitprinten via de kassa
Logging van
 • Kasopmaak (incl. tellen kasgeld en correctie kasverschil)
 • Medewerker die afrekent
 • Kassa open zonder handelingen
Keurmerkcertificaat Betrouwbare Afrekensystemen
Ja
Helpdesk
Ja

Kenmerken computerkassa's

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews Cashr Online Kassa

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over Cashr Online Kassa

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821