Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Brainpoint Mobiel

Een huuroplossing voor klanten die een mobiele betaalautomaat nodig hebben tijdens hun normale dagelijkse verkoopactiviteiten met een vaste contractsperiode van 36 maanden. 

Het is een all-in concept waarbij de ondernemer zelf helemaal niets meer hoeft te regelen met de bank, met KPN of met Equens. De PIN automaten kunnen bij de ondernemer worden bezorgd per aangetekende post of kunnen worden afgehaald bij Brainpoint op Rotterdam Airport en Schiphol.

Is o.a. geschikt voor zowel beautysalon, winkel, horeca als taxibedrijf. 

Budgetindicatie (excl. BTW): € 3.091 (over 5 jaar)

Budgetindicatie is gebaseerd op TCO (totale kosten in 5 jaar) bij 150 transacties per maand. De berekening luidt als volgt: (60 maanden x € 39,95 huurkosten betaalautomaat = € 2.397,-) +  (150 pintransacties x € 0,075 x 60 maanden = € 675,-) + € 19,00 eenmalige aansluitkosten.

Voordat een betaalautomaat toegelaten kan worden in het betalingsverkeer, dient vastgesteld te worden dat deze voldoet aan alle regels die acceptatie van één of meerdere betaalmerken op de betaalautomaat met zich meebrengt. Een van de regels is bijvoorbeeld dat de betaalautomaat EMV- en PCI-gecertificeerd moet zijn. Voor de veiligheid van de automaat gold in Nederland tot 2018 aanvullende regelgeving. Deze Regelgeving Certificering Betaalautomaten hield in dat de automaat ook door de Betaalvereniging goedgekeurd moest worden, alvorens deze in Nederland aangesloten mag worden op de betaalinfrastructuur van de leden van de Betaalvereniging (banken en betaalinstellingen). Vanaf 2018 worden nieuwe betaalautomaten uitsluitend geregistreerd door de Betaalvereniging.

Automaattypen die bij de Betaalvereniging zijn geregistreerd, voldoen gegarandeerd aan de regels en eisen van PCI en kunnen veilig worden aangesloten. De Betaalvereniging toetst nog wel of een geregistreerd type betaalautomaat ook een beschermkap tegen nieuwsgierige blikken rond het toetsenbord heeft. Bovendien controleert de Betaalvereniging of een automaattype aan de specificaties voor de netwerkaansluiting op de Nederlandse pinketen voldoet en hoe die infrastructuur daarvan in elkaar zit. Het register van de Betaalvereniging blijft daarmee aanbieders en afnemers van betaalautomaten in Nederland zekerheid en vertrouwen bieden over de aangesloten apparatuur. Met het registratieproces bevordert de Betaalvereniging de transparantie voor haar leden en marktpartijen op het gebied van betaalautomaten. Overigens kan elke leverancier zijn betaalautomaten ter registratie bij de Betaalvereniging aanbieden.

Kenmerken betaalsystemen

Stand-alone
Ja
Contactloos betalen
Ja
Betaalproducten
  • Maestro
  • Mastercard
  • V PAY
  • Visa (Discover)
e-Vouchers en e-Couponing
Nee
Klantkaarten - loyaliteitssystemen
Nee
Retourpinnen
Nee
Bewijs van goedkeuring Betaalvereniging ontvangen?
Ja
Vervaldatum van de goedkeuring
30-04-2025

Kenmerken betaalautomaten

Vast of mobiel
Op meerdere plekken
Type betaalautomaat – mobiel
  • Verifone VX 680
Stroomvoorziening
Uitsluitend via accu/batterijen
Telecommunicatie
  • GPRS
Korte termijn verhuur van toepassing
Nee
Borg voor betaalautomaat vereist
Nee
Acceptatie creditcardbetalingen
Nee
Gebruik betaalautomaat in buitenland toegestaan
Nee
Verzekering betaalautomaat mogelijk
Nee
Slim pinpakket van toepassing
Ja
Servicecontract onderdeel van pakket
Nee
Telecom data abonnement inbegrepen in pakket
Nee
Type telecom verbinding
GPRS
Omruilservice inbegrepen
Nee

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews Brainpoint Mobiel

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over Brainpoint Mobiel

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821