Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

booq

booq is een bestel- en betaalapplicatie die werkt op basis van intuitie. Een mini server, een WiFi-netwerk en een Android tablet of smartphone is benodigd. Booq bevat alle functionaliteiten die een mobiele kassa nodig heeft.

Het totaal aantal tablets of smartphones dat operationeel kan zijn binnen een netwerk is oneindig. De backoffice is via de browser vanuit elke willekeurige plek te beheren. Inzicht in omzetten per medewerker, periode, tafel of vestiging zijn direct verkrijgbaar. booq is geschikt voor zowel kleine als grote horeca ondernemingen: van lunchrooms en cafés tot strandpaviljoens en restaurants. Ook kan booq worden ingezet als counterterminal (handig bij de verkoop van bijvoorbeeld ijsjes en frites) of in winkels met een eigen horecagelegenheid. booq is slim, snel en grensverleggend. Een open businessplatform voor elke ondernemer in de leisure, sport, zorg, horeca, catering en retail. Van afrekensysteem tot personeelsplanning en van bar- en keukenmanagement tot ticketing: alle relevante tools voor bedrijfsvoering in een sterk programma. 

Met booq is er niet alleen controle over de bedrijfsvoering, u bent ook klaar voor de digitale toekomst. Klanten of gasten zijn tenslotte steeds meer online te vinden. Ze shoppen, reserveren en delen hun ervaringen én meningen. Reden te meer om ook de digitale deuren open te zetten. Met booq kunnen bestaande websites of webshops gekoppeld worden, maar deze kunnen ook op maat ontwikkeld worden. Ons gebruiksvriendelijke CMS bestaat uit losse modules, zodat u enkel betaalt voor de functies die echt gebruikt worden.

Budgetindicatie (excl. BTW): Op aanvraag bij leverancier

booq1booq2

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews booq

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over booq

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821