Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Gastrofix

GASTROFIX is een kassasysteem voor de horeca. Het maakt gebruik van iPad's als vaste kassa's en iPad mini's of iPods en zelfs uw iPhone kan als mobiele handterminal.

De dagen dat uw kelners middels notitieblokjes de wensen van uw gasten noteren behoort met GASTROFIX definitief tot het verleden. Voorzien van een iPod of iPad wordt de bestelling opgenomen, waarna deze vervolgens via een draadloze verbinding direct in de keuken wordt uitgeprint. Dat scheelt flink wat loopbewegingen in uw zaak. Ook op het moment dat er afgerekend wordt komt de iPhone of iPad van de kelner weer in beeld. Willen de gasten gesplitst betalen? Geen probleem! Met een paar klikken op het beeldscherm is alles op maat aangepast en kan zelfs de individuele betaalwens van elke gast apart worden ingesteld. Kiezen uw gasten voor een betaalwijze waar geen contant geld aan te pas komt, dan kan de volledige transactie met behulp van de mobiele kassa meteen aan de tafel worden afgehandeld zonder dat gebruik gemaakt hoeft te worden van een centraal opgestelde horeca kassa in de zaak.

 

 

Budgetindicatie (excl. BTW): € 4.840,00 (over 5 jaar)

De budgetindicatie over 5 jaar is als volgt berekend:

  • abonnement voor gebruik app + cloud-backend: € 59,00 per maand x 60 maanden = € 3.540,00
  • aanschafkosten hardware (ipads, bon- en keukenprinter(s), routers e.d.) - prijzen die Gastrofix hiervoor rekent zijn niet bekend, dus we gaan uit van een standaard bedrag van € 1.300,00

Totale kosten over 5 jaar bedragen: € 4.840,00

gastrofix 2

 

Stel uw vraag

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.


* Verplichte velden

Reviews Gastrofix

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

Schrijf een review over Gastrofix

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

085-3034821