Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Praktische informatie

Waarop u moet letten

IN DE PRAKTIJK

In de praktijk komt het voor dat men roept dat uw pinautomaat niet geschikt is voor breedbandpinnen. Geloof het niet te snel. Al heel veel jaren worden automaten geleverd die zowel kunnen inbellen als breedbandpinnen. Een check is alleen nodig als de pinautomaat al vele jaren oud is. Kijk dan op www.checkout.nl.

Voor breedbandpinnen moet de telefoonkabel naar de automaat worden vervangen door een computerkabel. Elke installateur kan dat. Uzelf misschien ook wel.

Het meest ingewikkelde in de omzetting is de juiste keuze van de breedbandverbinding en alles aan de praat krijgen. In het stappenplan staat welke stappen u moet doorlopen. Vaak is het beter er van meet af aan een breedbandinstallateur bij te halen. Die heeft een keurmerk van de Betaalvereniging gekregen, heeft er verstand van en kan u adviseren over een optimale oplossing. Bovendien begrijpt hij dat u niet zonder pin kan. Mocht er toch een probleem(pje) zijn, dan weet hij wat hem te doen staat. Met een breedbandinstallateur hoeft u niet bang te zijn voor het gedoe of dat uw pinbetalingen uitvallen.

085-3034821