De vergelijker voor pinapparaten is klaar!

news

Om goed te kunnen vergelijken is het belangrijk dat je zoveel mogelijk pinapparaten mee kan nemen in de vergelijker. Vanaf vandaag is de vergelijker voor het aanschaffen van een pinapparaat zo goed als af!

Na onze lancering op woensdag 27 maart zijn we in een flink tempo doorgegaan met het opvoeren van leveranciers. We hebben met een gedeelte van deze leveranciers ook afspraken waardoor we iedereen nog beter kunnen helpen op checkout.nl. Een gedeelte van de vergelijkbare pinapparaten kan je direct kopen op de website. Bij de rest linken we je door naar de website van de leverancier. Als we geen afspraken hebben dan kan dat niet, maar we hebben dan voldoende aanbod voor een passend alternatief.

Voor onze onafhankelijke vergelijker is het belangrijk dat we zoveel mogelijk leveranciers op de website hebben staan. Voor pin zijn we zo al een heel eind, maar voor kassa moeten we nog een hoop leveranciers opvoeren. De komende weken gaan we hier in een hard tempo mee door. 

Interesse? Kijk dan snel naar onze pinapparaten!

Mis je nou nog iets op onze website, laat het ons dan snel weten. We zullen alles snel toevoegen.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.