Welkom bij onze klantenservice!

Wij vinden het belangrijk dat je goed, snel en klantgericht wordt geholpen als je vragen, advies of hulp nodig hebt. Daarom hebben wij een eigen klantenservice.

Onze medewerkers zijn allemaal intern opgeleid en beschikken over een grote kennis van alle producten die je op onze site aantreft.

Veelgestelde vragen

Gelukkig hebben we op de meeste vragen snel een antwoord. Bekijk de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Stel je vraag online of volg ons op social media

Liever online iets vragen aan onze experts? Stel je vraag via de email ([email protected]) of stuur ons een bericht via Facebook of Twitter. We helpen je graag!

Klacht

Ben je niet tevreden over de dienstverlening van Checkout? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je klacht wordt daarna meteen toegewezen aan een medewerker die de klacht verder behandelt. Die persoon neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.