Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Slimme pinpakketten

Wat is een vast slim pinpakket?

Slimme Pinpakketten zijn totaaloplossingen, die bestaan uit minimaal een betaalautomaat en een contract voor het pinnen (een pinbundel). Ook de telecomkosten zitten erin, tenzij u gebruik maakt van uw bestaande internetlijn. Slim zijn ze verder door de 1-loketgedachte. En doordat u tegen vaste kosten tot een bepaald maximum of zelfs onbeperkt kunt laten pinnen. Met Slimme Pinpakketten heeft u de kosten in de hand en komt u niet voor verrassingen te staan Een slim pinpakket - vast heeft een vaste betaalautomaat in het pakket opgenomen.

Een vaste betaalautomaat is een apparaat dat betaalpassen en creditcards accepteert om betalingen uit te voeren. Het is een vaste betaalautomaat omdat deze automaat altijd op dezelfde, vaste plek staat op uw toonbank, waarbij deze automaat is aangesloten op het stopcontact (vaste stroom) en op een van de volgende manieren communiceert met transactie verwerkende instanties in Nederland:

  • Vast internet (via kabel, glasvezel of ADSL);
  • Draadloos (via GPRS/GSM)

Hebt u al stroom en internet in uw pand, dan is een vaste betaalautomaat makkelik aan te sluiten. Het mooie is: u hebt dan gegarandeerd bereik. Hebt u deze infrastructuur nog niet, dan moeten kabels gelegd worden. Een vaste betaalautomaat bestaat meestal uit een pinpad (voor de kaarthouders) en een kassiersunit (voor de verkoopmedewerker).

085-3034821