Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Slimme pinpakketten

Wat is een mobiel slim pinpakket?

Slimme Pinpakketten zijn totaaloplossingen, die bestaan uit minimaal een betaalautomaat en een contract voor het pinnen (een pinbundel). Ook de telecomkosten zitten erin, tenzij u gebruik maakt van uw bestaande internetlijn. Slim zijn ze verder door de 1-loketgedachte. En doordat u tegen vaste kosten tot een bepaald maximum of zelfs onbeperkt kunt laten pinnen. Met Slimme Pinpakketten heeft u de kosten in de hand en komt u niet voor verrassingen te staan Een slim pinpakket - mobiel heeft een mobiele betaalautomaat in het pakket opgenomen.

Een mobiele betaalautomaat is een apparaat dat betaalpassen en creditcards accepteert om betalingen uit te voeren. Het is een mobiele betaalautomaat omdat deze automaat op meerdere plekken kan worden gebruikt, en op een accu of batterij werkt. Een mobiele betaalautomaat communiceert via een draadloze verbinding (GPRS/GSM) met transactieverwerkende instanties in Nederland.

Het voordeel van een mobiele betaalautomaat is dat u nooit kabels hoeft te leggen om er gebruik van te kunnen maken. Het nadeel is dat u kans loopt dat u geen bereik heeft op een bepaalde locatie, en in dit geval geen gebruik van uw mobiele betaalautomaat kunt maken.

085-3034821