Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Pinapparaat

Pinapparaat kopen Checkout.nlHet betalen via een pinapparaat, en met name via een mobiele pinautomaat, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca en detailhandel. De markt van kassasystemen en betaalautomaten is overigens voortdurend in beweging. Technologische ontwikkelingen op het gebied van pinapparaten volgen elkaar daarom in snel tempo op. Al deze ontwikkelingen en innovaties op het gebied van pinnen, bepalen in grote mate de wijze waarop klanten via een pin apparaat een betaling kunnen verrichten.

Pinapparaat kopen

De juiste pinautomaat kopen voor jouw organisatie is van groot belang. Ondernemingen zijn niet altijd even goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pinautomaten. De markt van kassa- en betaalsystemen is voor startende ondernemers vaak nog onbekend terrein. Een pinapparaat kopen wordt dan ook door vele ondernemers beschouwd als een tijdsintensieve bezigheid. Het is daarom raadzaam om u uitgebreid te laten informeren door een onafhankelijke adviseur, voordat u daadwerkelijk een betaalautomaat gaat aanschaffen. Checkout.nl is uw aangewezen adviseur op het gebied van pinapparaten.

Vragen over pinapparaten

Wilt u als ondernemer een nieuw pinapparaat kopen, of denkt u erover na om een betaalautomaat te huren? Dan zit u waarschijnlijk met allerlei vragen. Checkout.nl fungeert als onafhankelijke kassa- en betaalsysteem adviseur voor de zakelijke markt. Op ons online platform kunt u terecht met al uw vragen over vaste betaalautomaten, mobiele pinapparaten, kasregisters en point-of-sale (POS) systemen. Door het inwinnen van onafhankelijk advies krijgt u een duidelijk beeld van het type pinapparaat, dat geschikt is voor uw bedrijf. Bekijk het overzicht met alle betaalsystemen.

Mobiel pinapparaat kopen of huren? Benut de keuzehulp op Checkout.nl

Een mobiele pinautomaat kopen of liever huren? Om snel duidelijkheid te krijgen over het type pinautomaat dat voor uw bedrijf het meest geschikt is, kunt u gebruikmaken van de keuzehulp op Checkout.nl. Door het selecteren van uw voorkeuren op het gebied van pinapparaten, ontvangt u vervolgens een objectief advies over het juiste type pin apparaat. Uit het advies komt tevens naar voren op welke wijze u de pinapparaat het beste kunt aanschaffen. Hierdoor krijgt u ook direct antwoord op de vraag of het gunstiger is om het pin apparaat te kopen (als losse betaalautomaat), of juist een pinautomaat te huren met een slim pinpakket. Op basis van het advies wordt een uitgebreid overzicht getoond van alle betaalautomaten, die onder het specifieke type pin apparaat vallen. Mobiel pinnen is niet meer weg te denken in Nederland.

Vergelijk pinapparaten op Checkout.nl

Klanten verwachten de beste service, ook op het vlak van betalingsmogelijkheden via bijvoorbeeld een pin apparaat. Beschikt u over een vaste betaalautomaat, dan kunt u ervoor kiezen om het betaalsysteem te vervangen door een mobiele pinautomaat. Checkout.nl helpt u bij het selecteren van het meest geschikte pinapparaat. Wij geven u binnen enkele minuten een overzicht van alle vaste betaalautomaten en mobiele pinapparaten, die optimaal aansluiten bij uw wensen en uw dienstverlening. Daarnaast kunt u ook onze online keuzehulp inzetten als u over een eenvoudig kasregister beschikt en de overstap wilt maken naar een geavanceerde POS kassa systeem, gekoppeld aan een modern pinapparaat.

Vergelijk betaalsystemen

 

085-3034821