Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

mPOS

mPOS systemen, wat zijn het en waarom ga je als ondernemer voor een mPOS systeem? Steeds meer ondernemers kiezen namelijk voor een Mobile Point of Sale systeem.  

Wat is een mPOS systeem?

Een mPOS systeem is een vrij nieuwe term. Een mPOS systeem staat voor een Mobile Point of Sale systeem en is een mobiel betaalsysteem. Er zijn verschillende mPOS systemen mogelijk. Bij mPOS gaat het over een tablet, IPhone, smartphone of iPad of een ander mobiel apparaat dat door een applicatie de functies van een traditioneel computergestuurd kasregister over kan nemen en ook integreert het een mobiel pinautomaat volledig. Het zijn vaak dure systemen, ze zijn ook duur in onderhoud en ook de implementatie is kostbaar, met name voor de kleine ondernemers. Maar het implementeren van mPOS software is wel een goede oplossing, met name voor de kleine detailhandel is het kosteneffectief. Je bespaart veel geld, maar ook veel ruimte. 

mPOS Systemen        

Op de markt bestaan verschillende mPOS Systemen. Op Checkout.nl vindt u alle informatie over afreken- en betaalsystemen. U bent nu beland bij een goede vergelijkingssite voor betaal- en afrekensystemen en daardoor kunt u ook bekijken welke kassa’s voor de zakelijke markt het beste binnen uw bedrijf passen.

Mpos systeem, mobile point of sale checkout.nlDoor het ruime aanbod met elkaar te vergelijken weet u wat de mogelijke kosten zijn en hoe dat er bezuinigd kan worden. U gaat er alleen maar op vooruit wanneer dat u de keuze maakt voor een Mobile Point of Sale. Al  veel bedrijven zijn u voorgegaan en u kunt de volgende zijn. Voorbeelden van mPOS systemen zijn: 

Mobile Point of Sale systemen vergelijken

Bent u op zoek naar een Mobile Point of Sale systeem? Kiest u er dan nu voor om via Checkout.nl alle Mpos systemen met elkaar te vergelijken. U krijgt hierdoor een beeld van de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak, de functionaliteit en de flexibiliteit. Het maakt het komen tot een keuze een stuk gemakkelijker. Waarom zou u hier dan langer mee wachten? U kunt direct alle pos systemen met elkaar vergelijken, alle kassa’s voor de zakelijke markt kunnen hier met elkaar vergeleken worden. Maakt u daarom nu tijd vrij om daar ook van te profiteren en doe er uw voordeel mee! 

Vergelijk betaalsystemen

085-3034821