Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Mobiele pinautomaat kopen

Mobiele pinautomaat kopen? Vergelijk dan eerst diverse pinautomaten met elkaar. De snelle technische ontwikkelingen op het gebied van mobiel pinnen, hebben ervoor gezorgd dat de mobiele pinautomaat vandaag de dag over een krachtige en permanente draadloze verbinding kan beschikken. Deze moderne betaalautomaten maken gebruik van een GPRS of GSM verbinding en kunnen daarom overal worden ingezet. Het gebruik van mobiele pinautomaten is de afgelopen jaren daarom ook sterk toegenomen. Het stimuleren van pinbetalingen via een mobiel pinautomaat, biedt significante voordelen ten opzichte van contante betalingen. Pinnen aan de kassa is namelijk sneller, efficiënter en veiliger voor zowel ondernemers als consumenten. Daarnaast is een pintransactie via een vast of mobiel pinapparaat ook nog eens financieel voordeliger, dan een contante transactie.

Voordelen van een mobiel pinautomaat

Een mobiel pinautomaat bezorgt u veel voordelen, heeft u hier al kennis mee gemaakt? Een mobiel pinautomaat aanschaffen is niet iets wat u iedere dag doet. Een mobiel pinautomaat biedt u het voordeel dat alles compleet draadloos is, maar ook is het eenvoudig en snel in het gebruik. Er kunnen digitale bonnetjes worden gemaakt voor de klanten, het is betrouwbaar dankzij de hoge veiligheidseisen en er geldt een snelle overboeking naar de eigen bankrekening. Daarnaast is het ook goedkoop dankzij de aanwezigheid van de vaste kosten en zijn er uitgebreide mogelijkheden met de mobiele pinautomaten. Een ding is zeker, mobiel pinnen is niet meer weg te denken. 

Mobiele pinautomaat aanschaffen

Mobiele pinautomaat: een snel, efficiënt en veilig betaalsysteem. Een mobiele pinautomaat aanschaffen, dat doet u niet dagelijks! Weet u daarom al welke wensen u heeft met betrekking tot een mobiel pinautomaat? Bij ons kunt u nu snel bekijken welk mobiel pinapparaat het beste bij u past. Checkout.nl is namelijk een vergelijkingssite voor kassasystemen voor de zakelijke markt.

Mobiele Pinautomaat kopen Checkout.nlU wilt toch ook met de tijd meegaan en zorgen dat uw klanten overal kunnen pinnen? Het is voor uzelf ook prettig dat u de betalingen sneller binnen heeft. Alleen maar voordelen wanneer dat u de overstap gaat maken naar de mobiele pinapparaten. Vergelijk de opties met elkaar en maak zo ook uw keuze. Op Checkout.nl vindt u alles over: 

Mobiel pinapparaten vergelijken

Een mobiel pinapparaat is voor veel organisaties een echte aanwinst. U gaat hier echt uw voordeel mee doen en uw klanten een extra dienst aanbieden. Wilt u graag weten wat de laatste trends zijn op het gebied van de mobiele pinautomaten? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen zijn van de systemen? Kiest u er dan nu voor om op Checkout.nl een keuze te maken en de systemen te vergelijken aan de hand van de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak, de functionaliteit en de flexibiliteit. Wacht daar niet langer meer mee, maar zorg dat u vandaag nog gaat vergelijken en inzicht krijgt in de opties. Een mobiel pinautomaat aanschaffen is namelijk gemakkelijker als u weet wat u wenst.

Vergelijk alle betaalsystemen

 

085-3034821