Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Mobiel pinnen

Mobiel pinnen is niet meer weg te denken in Nederland. De ontwikkelingen rondom mobiel pinnen volgen elkaar in rap tempo op. Mobiele betaalautomaten worden steeds compacter, functioneler en financieel aantrekkelijker voor zowel consumenten als ondernemers. Ook mobiel betalen met behulp van een smartphone of tablet maakt momenteel duidelijke opgang. Supermarkten, horeca, winkels en tankstations worden daarnaast aangemoedigd om een vaste of mobiele pin automaat te gebruiken, zodat de kassa over zo min mogelijk contant geld beschikt. Ook in diverse andere branches wordt mobiel pinnen tegenwoordig gezien als snel, betrouwbaar en veilig. Het is een van de moderne vormen van betaalsystemen. In tegenstelling tot het verrichten van contante betalingen, is deze betaalmethode daarnaast ook nog eens goedkoper.

Aanbieders van mobiel pinnen

Mobiel pinnen Checkout.nlEen mobiel pinapparaat is overal inzetbaar waar er een goede GPRS- of GSM verbinding is. Deze betaalautomaten maken namelijk gebruik van een permanente GPRS of GSM verbinding. Vanwege de efficiency en veiligheid van mobiel pinnen, gaan steeds meer ondernemers een mobiele pinautomaat kopen. Op Checkout.nl vindt u alle aanbieders van mobiele pinapparaten. Enkele systemen zijn:  

  • CCV Mini (mPOS)
  • Rabo Smartpin (mPOS)
  • Sepay Vast Plus

Mobiel pinapparaten vergelijken

Het gebruik van mobiel contactloos betalen is enorm toegenomen. Vergelijk mobiele pinautomaten en vaste betaalautomaten op Checkout.nl. Met de keuzehulp van Checkout.nl worden ondernemers optimaal begeleid bij zoeken naar het meest geschikte mobiele pinapparaat. Na het uitvoeren van slechts 4 stappen ontvangt u al een objectief advies op het gebied van betaalautomaten. Op basis van de door u opgegeven voorkeuren voor mobiel pinnen, krijgt u ook een overzicht te zien van alle beschikbare mobiele pinautomaten. Het complete aanbod kunt u eenvoudig filteren, door aanvullende voorkeuren in het linkermenu te selecteren. In het menu kunt u bijvoorbeeld uw voorkeur aangeven voor de mogelijkheid om contactloos te betalen. Daarnaast kunt u ook direct kiezen voor mobiele pin automaten die los verkrijgbaar zijn, of betaalautomaten die op basis van een huur- of leasecontract worden aangeboden. 

Een mobiele pinautomaat kopen of huren?

Om mobiel pinnen mogelijk te maken, kunnen ondernemers een mobiele pinautomaat kopen of een pinapparaat huren. Na het tonen van het onafhankelijk advies kunt u in het overzicht op Checkout.nl direct alle pinautomaten selecteren die los verkrijgbaar zijn of juist uitsluitend gehuurd kunnen worden. Beschikt u reeds over een compleet kassasysteem of een point-of-sale-systeem met een vaste betaalautomaat? Dan bent u uiteraard ook in het bezit van een bankcontract en zal het kopen van een los pinapparaat voor u de beste oplossing zijn.

Bekijk de veelgestelde vragen over mobiel pinnen

085-3034821