Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Betaalsystemen

Alle betaalsystemen vergelijkt u op Checkout.nl. Zo krijgt u onafhankelijk advies bij de aanschaf van uw nieuwe betaalsysteem. Vragen zoals welke soorten betaalsystemen zijn er en welke past het beste bij mijn bedrijf beantwoorden wij voor u. Bij toonbankinstellingen, zoals de horeca en detailhandel, is de aanwezigheid van een gebruiksvriendelijk betaalsysteem van essentieel belang. Moderne betaalsystemen zijn specifiek ontwikkeld om alternatieven voor contante betalingen aan te kunnen bieden. Tegenwoordig biedt vrijwel elk kassa- en betaalsysteem de mogelijkheid om een pinbetaling met behulp van een betaalautomaat uit te voeren. Hierdoor kunnen klanten snel en veilig pinnen via bijvoorbeeld een vaste of mobiele pinapparaat.

Vergelijk betaalsystemen

 

Soorten betaalsystemen 

Welke soorten betaalsystemen bestaan er en voor welke moet ik kiezen? Op Checkout.nl vindt u een compleet overzicht van alle betaalsystemen die in Nederland te verkrijgen zijn. Heeft u de keuzehulp doorgelopen, dan volgt het overzicht direct na het tonen van het onafhankelijke advies. In het overzicht vindt u alle kassasystemen en betaalautomaten die aansluiten bij uw voorkeuren op het gebied van het kassa- en betaalsysteem. De volgende betaalsystemen zijn te onderscheiden: 

Het mPOS systeem (Mobile Point of Sale systeem) is steeds populairders. Bekijk meer informatie over mobiel pinnen.

Advies over alle betaalsystemen

Wilt u graag een vaste pinautomaat kopen of liever een  mobiele pinautomaat kopen of wilt u het betaalsysteem van uw onderneming uitbreiden? Laat u zich dan eerst uitgebreid informeren, zodat u een goede afweging kunt maken. Op Checkout.nl kunnen ondernemers onafhankelijk advies inwinnen over verschillende soorten kassa’s en betaalsystemen. Wij bieden een handige online keuzehulp, die u kunt raadplegen als u nog geen concrete keuze heeft gemaakt voor een bepaald type betaalsysteem. 

Betaalsystemen vergelijken 

Op Checkout.nl is het mogelijk om eenvoudig betaalsystemen te vergelijken. Ook vindt u hier alle vragen van mede ondernemers over afreken- en betaalsystemen. Bekijk de FAQ of neem contact met ons op. 

Vergelijk betaalsystemen

 

085-3034821