Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

POS systeem

POS systeem, wat is een pos systeem en waarom wil ik als ondernemer een pos systeem aanschaffen? Voor welke organisaties is een POS systeem waardevol? Dit en meer vragen over POS systemen beantwoorden wij voor u. 

Wat is een Point of Sale (POS) systeem?

POS staat voor Point of Sale systeem. POS is een afkorting van de term ‘point-of-sale’. Deze term wordt in de wereld van kassa en winkelautomatisering gebruikt als benaming voor de meest geavanceerde kassasystemen (computerkassa's). Een POS systeem is een computergestuurde kassa, voorzien van een uitgebreid pakket aan functies en randapparatuur. Een moderne computer vormt de hardware van het point-of-sale kassasysteem. Het kassa programma bestaat vaak uit branchespecifieke software, gericht op het automatiseren van diverse interne bedrijfsprocessen. Tot de randapparatuur behoren onder andere een touchscreen monitor, een barcodescanner, een geldlade, een kassabonprinter, een klantendisplay en een vaste betaalautomaat of mobiele pinautomaat.

Geavanceerde POS systemen

POS systeem kopen Checkout.nlGeavanceerde POS systemen geven ondernemers de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uiteenlopende bedrijfsprocessen. Het kassa programma kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met verschillende beheerfuncties, zoals een uitgebreide rapportagefunctie en modules gericht op debiteurenbeheer, voorraadbeheer, inkoopbeheer en verkoopbeheer. Door het optimaal inrichten van uw point-of-sale kassasysteem, bent u verzekerd van een complete kassa automatiseringsoplossing. Enkele voorbeelden van POS Systemen:

Kassa software en POS systemen

Het POS systeem is een combinatie van een touchscreen kassasysteem en vaak branchespecifieke kassa software. Goede kassa software is voor ieder bedrijf belangrijk. U zoekt toch ook een goede kassa voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar een kassa met meer mogelijkheden dan een standaard kassa. Er kan dan overwogen worden om te gaan voor een POS systeem. Het is een computer met randapparatuur, de plek waar dat een verkoop afgerond kan worden. Het voordeel van dit systeem is dat het meerdere taken kan automatiseren. Het kan in worden gezet voor meerdere uitgebreide functies. U kunt het systeem bijvoorbeeld verbinden met managementsoftware in de cloud voor bijvoorbeeld een omzetanalyse of voor het beheer van uw artikelen. Er is ook een boekhoudkoppeling, zodat u geen kasboek meer bij hoeft te houden. U kunt met een POS systeem ook de software op een bestaande computer installeren. U heeft hierdoor nog meer flexibiliteit op het soort systeem dat u wilt gebruiken. Als u goede kassa software zoekt, kunt u bij ons meer informatie vinden over de kassasystemen. De voorkeur kan dan uitgaan naar een Pos systeem. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij zijn een vergelijkingssite van kassasystemen voor kassa’s voor de zakelijke markt. Wij laten u graag geheel onafhankelijk kennismaken met alle software die beschikbaar is. Wij helpen u bij de keuze van het juiste POS systeem..

Point of sale systemen vergelijken

Een point of sale systeem zou de oplossing kunnen zijn voor uw organisatie. Weet u al welke systemen er allemaal zijn, wat de verschillen zijn en wat de voordelen zijn? Wij laten het u graag zien. Via Checkout.nl kunt u namelijk geheel onafhankelijk alle kassa software systemen met elkaar vergelijken en tot een keuze komen welk Pos systeem het beste binnen uw organisatie past. Zorg dat u goed voorbereid een nieuwe aankoop gaat doen, doe er uw voordeel mee om u hier nu te informeren over de laatste trends en de systemen die er momenteel zijn. Wacht niet langer met vergelijken, maar geef uw wensen aan en dan weet u snel wat voor systeem het voor u gaat worden.

Vergelijk afreken- en betaalsystemen

 

085-3034821