Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Kassasystemen

Welke soorten kassasystemen zijn er en welke past het best bij mijn bedrijf? Dit zijn vragen die u als ondernemer stelt bij het aanschaffen of vervangen van uw kassasysteem. Moderne kassasystemen en betaalautomaten beschikken over steeds meer functionaliteiten. De functies zijn gericht op het automatiseren van diverse taken binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Om te kunnen zorgen voor een optimale automatisering van uw bedrijfsprocessen, is het van groot belang dat uw bedrijf over een geschikt kassasysteem beschikt. Indien u van plan bent om een kassa te kopen, laat u dan voor de aanschaf goed informeren. Checkout.nl is de onafhankelijke adviseur voor afrekensystemen.

alle kassasystemen vergelijken Checkout.nlObjectieve informatie over alle kassasystemen

Moderne kassasystemen en betaalautomaten beschikken over steeds meer functionaliteiten. De functies zijn gericht op het automatiseren van diverse taken binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Om te kunnen zorgen voor een optimale automatisering van uw bedrijfsprocessen, is het van groot belang dat uw bedrijf over een geschikt kassasysteem beschikt. Indien u van plan bent om een kassa te kopen, laat u dan voor de aanschaf goed informeren door een onafhankelijke adviseur op het gebied van kassa systemen en betaalautomaten. Checkout.nl is een objectieve adviseur en keuzehulp voor ondernemers die een doordachte keuze willen maken voor een nieuw kassa systeem. 

Alles-in-1 kassa systemen: koppeling tussen kassasysteem en betaalautomaat

Alles-in-één kassasystemen benutten zowel de vaste als mobiele functionaliteiten van betaalautomaten, en worden daarom steeds belangrijker voor bedrijven in de detailhandel en de horeca. Door voortdurende ontwikkelingen en innovatie op technologisch gebied, kiezen winkeliers en horecaondernemers er vaker voor om hun eenvoudige kasregisters te vervangen voor een meer geavanceerde versie of voor een geavanceerd point-of-sale (POS) kassa systemen. Een eenvoudig kasregister beschikt doorgaans niet over koppelingsmogelijkheden met een vaste of mobiele pinautomaat. Een geavanceerd kasregister of een POS kassa systeem beschikt daarentegen wel over dergelijke extra functionaliteiten. Niet alleen gevestigde organisaties, maar ook startende ondernemers en bedrijven uit andere relevante branches,  worden zich steeds meer bewust van de voordelen van een geavanceerd kassasysteem, gekoppeld aan een mobiele pin automaat. Bekijk meer informatie over het POS systeem.

De functionaliteiten van een geavanceerd kassa systeem met POS kassasoftware

Geavanceerde kassa systemen zijn voorzien van point-of-sale (POS) kassa software, al dan niet gekoppeld aan een betaalautomaat. Vergeleken met eenvoudige kasregisters bieden POS systemen een uitgebreid pakket aan extra functionaliteiten, die zowel de verkoopmedewerk(st)er als de ondernemer ondersteunt bij het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Moderne POS kassasystemen zijn vaak voorzien van een computer met daarop een branchespecifiek kassa programma geinstalleerd. Om de automatiseringsprocessen te optimaliseren, kan het POS kassa systeem gekoppeld worden aan verschillende randapparatuur. Point-of-sale kassa systemen bestaan qua hardware doorgaans uit een geldlade, touchscreen monitor, kassabonprinter, barcodescanner, een duidelijke klantendisplay en een vaste of mobiele pinautomaat. 

Kassasystemen voor de horeca en detailhandel

Tegenwoordig beschikken ook detailhandel en horeca kassasystemen over de meest innovatieve hardware en kassasoftware. Deze uitgebreide POS kassa systemen zijn modulair opgebouwd, zodat het kassa programma eenvoudig naar wens kan worden uitgebreid. Zo kunnen diverse modules worden toegevoegd, gericht op het efficiënt uitvoeren van diverse logistieke en financiële automatiseringsprocessen. Het alles-in-één kassasysteem kan bijvoorbeeld direct worden aangesloten op de financiële administratie, het klantenbeheer, inkoopbeheer en voorraadbeheer. Checkout.nl biedt u informatie over: 

In 5 minuten het juiste kassa systeem

Kassasystemen vergelijken? Heeft u moeite met het kiezen van het juiste detailhandel of horeca kassa systeem uit het complete Nederlandse aanbod van kassasystemen? Raadpleeg dan de keuzehulp en het vergelijkingssysteem op Checkout.nl. Binnen slechts enkele stappen kunt u een weloverwogen keuze maken.

Vergelijk afrekensystemen

 

085-3034821