Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Kassasysteem detailhandel

Een kassasysteem voor de detailhandel kopen? Vergelijk dan eerst diverse kassasystemen op Checkout.nl. Op Checkout.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft over kassasystemen voor de detailhandel. Een goed kassasysteem is natuurlijk een must voor u als retailer. Het alles-in-één kassasysteem voor de detailhandel is de oplossing waar steeds meer retailers voor kiezen. Moderne automatiseringsoplossingen worden over het algemeen in de vorm van een point-of-sale (POS) kassa betaalsysteem aangeboden. Ook het merendeel van de afrekensystemen voor de detailhandel, is speciaal ontwikkeld als totaaloplossing op het gebied van winkelautomatisering. Deze POS kassa’s zijn voorzien van de meest geavanceerde kassasoftware inclusief uiteenlopende toepassingen, die ondernemers duidelijk inzicht geven in de klantgegevens, inkoop, verkoop, marges en diverse andere financiële resultaten.

Vragen over kassasystemen voor de detailhandel? Checkout.nl geeft raad

Op zoek naar een kassasysteem voor uw winkel? U als retailer heeft alle keuzevrijheid bij het selecteren van een kassasysteem, al dan niet gecombineerd met een betaalautomaat. Als startende ondernemer zit u wellicht met enkele vragen over de verschillende typen kassa’s en betaalsystemen voor de detailhandel. Wilt u er zeker van zijn dat u de beste beslissing neemt op het gebied van winkelautomatisering? Schakel dan een onafhankelijke adviseur in! 

Kassassyteem voor de detailhandel Checkout.nlHet inwinnen van objectieve informatie versneld ook het keuzeproces voor gevestigde retailers, die hun huidige kasregister willen vervangen of uitbreiden. Op Checkout.nl bent u onder andere aan het juiste adres voor: 

  • Het vergelijken van afrekensystemen
  • Het vergelijken van betaalsystemen
  • Het vergelijken van aanbieders

 

Praktische informatie over winkelautomatisering in de detailhandel

De automatiseringsbehoefte verschilt per retailer. Een kleine kledingwinkel zal doorgaans kiezen voor een eenvoudig kassasysteem, voorzien van een kassakoppeling tussen een betaalautomaat en het kasregister. Voor bijvoorbeeld een drogisterij is een alles-in-één POS kassa de beste automatiseringsoplossing. Bent u op zoek naar kassasysteem, inclusief branchespecifieke kassasoftware? Op Checkout.nl vindt u actuele en praktische informatie over alle beschikbare totaaloplossingen op het gebied van (winkel)automatisering. Wij hebben geen enkel commercieel belang en delen daarom uitsluitend objectieve informatie over kassasystemen, betaalautomaten, POS systemen en kassasoftware.    

Winkel kassa kopen of vervangen? Maak gebruik van onze handige keuzehulp

Bent u een startende retailer en wilt u graag een nieuwe winkel kassa kopen? Via de keuzehulp van Checkout.nl kunt u binnen enkele minuten een nieuw kassasysteem, kassasoftware en een passende pinautomaat selecteren. Onze keuzehulp stelt u enkele vragen op het gebied van kassasystemen en betaalautomaten, waaronder uw wensen voor kassakoppeling en flexibiliteit, de gewenste functies en de branche waaronder uw onderneming valt. Op basis van uw antwoorden geeft Checkout.nl een onafhankelijk advies over de type winkel kassa, die aansluit bij uw wensen op het gebied van winkelautomatisering.     

Vergelijk kassasystemen voor de detailhandel

Checkout.nl is ook een uiterst geschikte informatiebron voor gevestigde ondernemers in de detailhandel of de horeca. Zo kunt u bij ons uitstekend terecht als u het betaalsysteem van uw huidige POS kassa wilt vervangen of uitbreiden. Wij bieden een helpende hand, door diverse tools aan te reiken, die u helpen bij het kiezen van uw kassasysteem detailhandel of horeca oplossing.

Bekijk alle kassasystemen voor de detailhandel

085-3034821