Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

Kassa kopen

Een nieuwe kassa kopen is een investering die door ondernemers wordt beschouwd als onmisbaar voor de continuïteit van de dagelijkse bedrijfsvoering. Als ondernemer wilt u een passend kassasysteem aanschaffen, volledig afgestemd op uw wensen omtrent de functionaliteit van het betaalsysteem, de flexibiliteit van de betaalautomaat, de kassasoftware en het budget. Bij ons krijgt u onafhankelijk advies over kassa systemen, pinautomaten en POS systemen voor de zakelijke markt. Checkout.nl is het startpunt als u een nieuw kassasysteem of een nieuwe pinautomaat nodig heeft. Wij informeren ondernemers over alle kassa- en betaalsystemen in Nederland. U heeft bij ons toegang tot een uitgebreid en onafhankelijk vergelijkingssysteem. Het systeem helpt u bij het kopen van het juiste kassasysteem. Checkout.nl is de specialist voor het vergelijken van kassasystemen.

Kassa kopen? Bekijk het aanbod afrekensystemen en betaalsystemen 

Het aanbod afrekensystemen en betaalsystemen wordt alsmaar groter. Het is voor iedere ondernemer vaak een wens om over een kassa of pinautomaat te beschikken. Het is dan fijn dat deze optimaal aansluit bij uw organisatie en uw dienstverlening. Wanneer u als winkelier, horeca ondernemer of anders een kassa willen vervangen, zijn er verschillende afwegingen die u gaat maken bij het kopen van een nieuw kassasysteem of een betaalautomaat. Er zijn dan ook een aantal factoren die een belangrijke rol spelen bij de keuze voor een kassa systeem. U kijkt natuurlijk naar de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak, de functionaliteit van het POS (point-of-sale) systeem en ook naar de flexibiliteit van uw betaalsysteem. Wij zijn uw online keuzehulp en bij ons kunt u terecht met vragen en voor het vergelijken van de verschillende afrekensystemen.

Kassa kopen voor de zakelijke markt

Kassa kopen checkout.nlBij het aanschaffen van een kassa heeft u veel verschillende mogelijkheden. Checkout.nl geeft u toegang tot een uitgebreid en onafhankelijk vergelijkingssysteem, die u helpt bij het kiezen van het juiste kassasysteem, al dan niet gekoppeld aan een point-of-sale (POS) systeem of een betaalautomaat. Zo heeft u onder andere keuze uit:

Een kassa aanschaffen voor de zakelijke markt kan ook online. Doordat u bij ons alle systemen met elkaar kunt vergelijken, heeft u snel een beeld van de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar en geven u onafhankelijk advies over alle systemen en ook over de laatste trends op dit gebied. Vergeet niet de keuze voor de juiste kassa software.

Vergelijk kassasystemen en betaalsystemen 

Bij ons kunt u de kassasystemen en betaalsystemen eenvoudig met elkaar vergelijken en de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak, de functionaliteit en de flexibiliteit beoordelen. Bent u ook benieuwd welke kassa’s u kunt kopen en wat de voordelen zijn van de verschillende systemen? Bekijkt u dan vandaag nog het complete aanbod op Checkout.nl en vergelijk de modellen met elkaar. Hierdoor kunt u gemakkelijker een keuze maken. Als u vragen heeft, dan horen wij dat graag van u, maar nu eerst de kassasystemen en betaalsystemen met elkaar vergelijken om tot een keuze te komen die aan uw wensen voldoet. Bekijk alle vragen over betaal-en afrekensystemen. 

Vergelijk kassa's

085-3034821