Advies nodig?

Pinapparaten, kassasystemen en online boekhoudprogramma's zijn er in verschillende soorten en maten. Vragen zoals: wat past het beste bij mijn situatie? Welke criteria moet ik in overweging nemen bij het kopen? Op deze pagina helpen we je met extra informatie en geven we advies over het gebruik ervan.

Betaalautomaten

Bij het kopen van een pinapparaat kunnen er best wat vragen zijn. Waar moet je allemaal opletten? Met welke kosten moet ik rekening houden? Past de betaalautomaat bij mijn situatie? Kijk eens naar onze pinautomaat checklist

Via onze hulppagina over pinapparaten bieden we u antwoord op al deze vragen.

Kassasystemen

Hoe kies je een geschikt kassasysteem? Wat moet mijn kassasysteem allemaal kunnen? Hoe helpt het kassasysteem om de klantervaring te verbeteren? Kan het kassasysteem mobiel gebruikt worden? Wat is een kassakoppeling? Zijn er wettelijke vereisten waar het kassasysteem aan moet voldoen?

Lees direct onze belangrijkste artikelen! We willen u zo goed als mogelijk adviseren.

Boekhoudprogramma

Met een online boekhoudprogramma kun je jouw bedrijfsadministratie automatiseren. Goede software levert je naast een goede administratie ook tijd en geld op. Toch vinden veel ondernemers het lastig om te bepalen welk online boekhoudprogramma het meest geschikt is voor hun situatie. Met behulp van onze artikelen over boekhoudprogramma's helpen we je verder!

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.