Close Menu
Pinnen? Ja, graag!

Pinnen? Ja, graag!

Pinnen ja graag

Pinnen ja graag

MplusKASSA

MplusKASSA is een handelsnaam van Bolt.nl BV. Bolt.nl BV is opgericht in 1985 door Johannes Bolt. Bolt.nl BV is een familiebedrijf, het wordt gerund door Johannes Bolt en Jeschurun Bolt (vader en zoon). Sinds 2004 is de Q-lijn versie van MplusKASSA op de markt. 

Door de groei van de afgelopen jaren gaat MplusKASSA verhuizen. Na meer dan 30 jaar in het centrum van Leeuwarden, gaan ze nu naar de rand van de stad. Er wordt een nieuw pand gebouwd aan De Werf in Leeuwarden. Naar alle verwachting wordt het kantoorpand in de zomer van 2018 opgeleverd en in gebruik genomen. 

MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaald de functionaliteiten die u benodigd bent hierdoor betaald u nooit teveel. Doordat MplusKASSA verkocht wordt door gecertificeerde kassa dealers is er altijd een specialist bij u in de buurt die u kan helpen. 

Met meer dan 60 gekoppelde apps en een goed gedocumenteerde API is MplusKASSA het meest uitgebreide kassapakket van Nederland. Bekijk www.mpluskassa.nl voor alle mogelijkheden. Omnichannel? Met MplusKASSA kiest u zelf welke webshop u wilt integreren.

 

 

Reviews

Momenteel zijn er geen reviews beschikbaar.

085-3034821